Ziektekosten
 

Ziektekostenverzekering / Zorgverzekering    Bereken nu uw ziektekostenverzekering voor 2015 !

Medische kosten kunnen hoog oplopen. Daarom is het van groot belang om de juiste keuzes te maken voor uw situatie. Wij helpen u daar graag bij. De zorgverzekering bestaat uit twee delen.

 

Basisverzekering

Deze verzekering is voor iedere inwoner van Nederland verplicht en de verzekeraar heeft een acceptatieplicht. In de basisverzekering zijn bijvoorbeeld verzekerd de kosten van de huisarts, tandarts voor verzekerden tot 18 jaar, specialist, onderzoeken in ziekenhuis en ziekenhuisopname. Kinderen onder 18  jaar zijn gratis meeverzekerd bij de verzekeraar van de ouder(s). Er geldt een verplicht eigen risico van € 350,00. Deze is niet van toepassing voor kosten van huisarts, verloskundige, kraamzorg en tandarts voor verzekerden tot 18 jaar.

 

Aanvullende verzekering

Naast de basisverzekering kunt u kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Denk hierbij aan fysiotherapie, tandarts, orthodontie en nog vele andere medische behandelingen. De verzekeraars besteden steeds meer aandacht aan gezond leven en geven vaak vergoedingen voor cursussen als stoppen met roken en dieetcursussen. Soms wordt er zelfs korting gegeven op contributie van de sportschool. Voor de aanvullende verzekeringen geldt geen acceptatieplicht voor de verzekeraar.

 

Collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering krijgt u vaak extra korting op de premie. Vraag bij uw werkgever of die een collectieve regeling heeft afgesloten bij een verzekeraar.

Bent u werkgever en wilt u uw medewerkers voordeel bieden door middel van een collectieve zorgverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren met u uw wensen en zoeken met u naar de beste regeling.

 

Informatie

Wilt u meer informatie of een verzekering afsluiten. Neem dan contact met ons op of laat ons contact met u opnemen.  Klik op “Contact” voor de verschillende contactmogelijkheden. 

 

{widget:contactbtn}

 
Contactgegevens
Bezoektijden :
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
 
E-mail  : info@hbr.nl
Tel  : 023-5221020
Fax  : 023-5277723
 
Korte Kleverlaan 34
2061 EE
Bloemendaal
 
Postbus 54
2060 AB
Bloemendaal
 
Kvk.nr : 34087174
Kifid.nr : 300.003119
AFM.nr : 12005877