Inboedel
 

Inboedelverzekering

Uw persoonlijke bezittingen, zoals meubelen, kleding, televisie en computer kunt u tegen de gevaren van onder andere brand, diefstal en waterschade verzekeren onder de inboedelverzekering.

U kunt kiezen uit diverse dekkingen, zoals een extra uitgebreide gevaren verzekering of een all-risk dekking. Welke dekking het beste aansluit bij uw persoonlijke behoefte hangt af van uw persoonlijke situatie. Daarnaast is er een scala van verzekeraars die elk hun eigen premies en voorwaarden hanteren.

 

Verzekerd bedrag

Voor de vaststelling van het verzekerde bedrag van uw inboedel kunt u gebruik maken van een inboedelwaardemeter. Door gebruik te maken van deze inboedelwaardemeter, heeft u voor een periode van vijf jaar garantie tegen onderverzekering. Hierdoor komt u bij schade niet voor de verrassing te staan dat het door u opgegeven verzekerde bedrag niet toereikend is voor het totaal van uw persoonlijke bezittingen, waardoor u gekort zal worden op de schade-uitkering.

 

Huurwoning

Woont u in een huurwoning en heeft u verbeteringen aangebracht in uw huis? De verbeteringen, ook wel huurdersbelang genoemd,  zijn meestal niet verzekerd bij de verzekeraar van de verhuurder. U kunt het huurdersbelang meeverzekeren op uw inboedelverzekering.

Raam van uw huurwoning kapot? Soms heeft uw verhuurder geen glasverzekering en moet u dat zelf regelen. Dit kan ook op de inboedelverzekering.

 

Informatie

Wilt u meer informatie of een verzekering afsluiten. Neem dan contact met ons op of laat ons contact met u opnemen.  Klik op “Contact” voor de verschillende contactmogelijkheden. 

 

 

{widget:contactbtn}

{widget:inboedelwaardemeter}

 
Contactgegevens
Bezoektijden :
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
 
E-mail  : info@hbr.nl
Tel  : 023-5221020
Fax  : 023-5277723
 
Korte Kleverlaan 34
2061 EE
Bloemendaal
 
Postbus 54
2060 AB
Bloemendaal
 
Kvk.nr : 34087174
Kifid.nr : 300.003119
AFM.nr : 12005877