Rechtsbijstand
 

Rechtsbijstandverzekeringen

 

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat, het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd, u wordt ontslagen of u heeft letsel door een ander. Dan kunt u juridische hulp goed gebruiken. Een advocaat kost al gauw € 150,= per uur, nog afgezien van de bijkomende kosten van experts, getuigen enzovoort. Deze kosten kunnen voor grote financiële problemen zorgen. Een rechtsbijstandverzekering geeft u recht op rechtshulp.

 

Belangrijke redenen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten zijn:

  1. Voor de zekerheid
  2. Vertrouwen in goede juridische hulp bij conflicten
  3. Ter voorkoming van hoge advocaatkosten
  4. Uit angst voor een juridisch geschil

 

De dekkingen zijn per verzekeraar verschillend. De meest voorkomende dekkingen zijn verkeersrechtsbijstand en gezinsrechtsbijstand. Echtscheidingen en fiscale kwesties zijn vaak niet standaard meeverzekerd. Hiervoor kunt u meestal een aparte dekking afsluiten. Welke modules/dekkingen voor u van belang zijn, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. Wij helpen u graag de juiste dekking bij de juiste verzekeraar te vinden.

 

Bij veel autoverzekeringen is het mogelijk om een extra rechtsbijstanddekking af te sluiten. Dat kan een verstandige optie zijn. Heeft u een rechtsbijstandverzekering, let dan op dat u niet dubbel verzekerd bent. Wij zoeken dat graag voor u uit.

 

Let op

: kwesties die al lopen op het moment dat u de verzekering afsluit worden niet vergoed. Soms geldt er een wachttijd. Dat wil zeggen dat de maatschappij geen hulp geeft bij rechtsproblemen die zijn ontstaan tijdens bijvoorbeeld de eerste drie maanden na het ingaan van de verzekering.

 

Informatie

Wilt u meer informatie of een verzekering afsluiten. Neem dan contact met ons op of laat ons contact met u opnemen.  Klik op “Contact” voor de verschillende contactmogelijkheden. 

 

{widget:contactbtn}

 
Contactgegevens
Bezoektijden :
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
 
E-mail  : info@hbr.nl
Tel  : 023-5221020
Fax  : 023-5277723
 
Korte Kleverlaan 34
2061 EE
Bloemendaal
 
Postbus 54
2060 AB
Bloemendaal
 
Kvk.nr : 34087174
Kifid.nr : 300.003119
AFM.nr : 12005877