Recreatie
 

Recreatieverzekeringen

 

Pleziervaartuigverzekering

Pleziervaartuigen zijn kostbaar en daarom is een aparte verzekering aan te raden. Een pleziervaartuigenverzekering dekt de schade door verlies en/of beschadiging van vaartuig en inboedel. Daarnaast dekt het de aansprakelijkheid voor bij anderen veroorzaakte schades. Bij een aantal verzekeraars zijn ook kosten als sleep-, opruimings-, hulpkosten en kosten voor vervangend vakantieverblijf gedekt.

 

Caravanverzekering

Gaat u met uw  caravan op vakantie? Wanneer u rijdt met de caravan achter de auto, dan is de aansprakelijkheid verzekerd op de autoverzekering. Schade aan uw eigen caravan kunt u apart verzekeren op een caravanverzekering. Deze verzekering dekt schade aan de caravan en ook aan de daarbij behorende voortent/luifel en de inboedel door vrijwel alle schadeoorzaken. Soortgelijke verzekeringen bestaan ook voor stacaravans, waarbij dan ook bijgebouwtjes en tuinaanleg kunnen worden meeverzekerd.

 

Overige recreatie

Heeft u een kampeerwagen, recreatiehuis, sportuitrusting of andere zaken voor recreatie? Ook dan kunt u natuurlijk  terecht bij HBR AdviesCentrum.

 

Informatie

Wilt u meer informatie of een verzekering afsluiten. Neem dan contact met ons op of laat ons contact met u opnemen.  Klik op “Contact” voor de verschillende contactmogelijkheden. 

 

 

{widget:contactbtn}

 
Contactgegevens
Bezoektijden :
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
 
E-mail  : info@hbr.nl
Tel  : 023-5221020
Fax  : 023-5277723
 
Korte Kleverlaan 34
2061 EE
Bloemendaal
 
Postbus 54
2060 AB
Bloemendaal
 
Kvk.nr : 34087174
Kifid.nr : 300.003119
AFM.nr : 12005877