WGA Eigenrisicodrager
 

WGA eigenrisicodragersverzekering

 

Een werkgever kan ervoor kiezen om de WGA-kosten voor een arbeidsongeschikte werknemer op zich te nemen voor een periode van 10 jaar. Dit wordt ook wel WGA eigenrisicodrager genoemd. U betaalt dan geen gedifferentieerde WGA-premie meer aan de belastingdienst, maar sluit voor dit risico een verzekering 

 

Voor bedrijven zonder langdurig zieken en werknemers met een WGA-uitkering kan het een stuk voordeliger zijn om zich te verzekeren via een particuliere verzekeraar in plaats van bij de belastingdienst/UWV.  Per 1 januari en 1 juli van elk jaar kunt u ervoor kiezen om WGA eigenrisicodrager te worden. Dit moet wel 3 maanden van tevoren bij de belastingdienst aangevraagd worden. Wilt u weten wat het voor u scheelt? Wij rekenen graag uw voordeel voor u uit.


HBR AdviesCentrum hecht veel waarde aan kwaliteit.  Re-integratie is bijvoorbeeld een belangrijke kostenpost, waar elke verzekeraar anders mee omgaat. Daarom hebben wij met verschillende verzekeraars contacten. Afhankelijk van uw wensen, zoeken wij de juiste oplossing voor u.

Heeft u al zieke werknemers of werknemers die al een WGA-uitkering ontvangen, dan zijn er soms nog steeds mogelijkheden om WGA eigenrisicodrager te worden. Vraag naar de voorwaarden.

 

Informatie

Wilt u meer informatie of een verzekering afsluiten. Neem dan contact met ons op of laat ons contact met u opnemen.  Klik op “Contact” voor de verschillende contactmogelijkheden. 

 

 

{widget:contactbtn}

 
Contactgegevens
Bezoektijden :
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
 
E-mail  : info@hbr.nl
Tel  : 023-5221020
Fax  : 023-5277723
 
Korte Kleverlaan 34
2061 EE
Bloemendaal
 
Postbus 54
2060 AB
Bloemendaal
 
Kvk.nr : 34087174
Kifid.nr : 300.003119
AFM.nr : 12005877